X

Diensten

contentmeesters

Een heldere digitale strategie.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je online doelen?

je bedrijf of aanbod beter zichtbaar maken?

meer bezoekers naar je website trekken?

meer online leads genereren?

beter gevonden worden door Google?

Ik kan je helpen!

Als projectmanager, product owner en online marketeer ben ik op mijn best in een organisatie waar de uitdagingen voor het oprapen liggen, er online nog veel te winnen is en waar ik zowel strategisch als uitvoerend het verschil kan maken.

Meer bezoekers, leads en klanten is vaak het doel van mijn opdrachtgevers, content de brandstof.

Diensten

Strategische denker en creatieve maker voor digitale projecten (B2B).

Content strategie

Raak het hart van je doelgroep, genereer bezoekers die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Verleid hen door kennis en keuzehulp te bieden. Meer bezoekers, leads en klanten is het doel, content de brandstof.

Content creatie

Blog posts, whitepapers, infographics, case studies, social posts, e-mail, webinars of conversiegerichte landingspages: Ik maak complexe proposities simpel en creëer content in woord en beeld.

LinkedIn Marketing

LinkedIn is hét platform om je bekendheid te vergroten en leads te genereren in de B2B markt. Een goede strategie en aantrekkelijke content helpen je om regelmatig zichtbaar te zijn bij je doelgroep en jouw online doelen te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie

Verbeter de vindbaarheid van je website in Google en zorg ervoor dat klanten naar jóu komen, in plaats van andersom. SEO helpt je de kwalitatief verkeer te trekken en langdurig resultaat te bereiken.

Marketing Automation

Met marketing automation software haal je meer uit je content inspanningen, door het op het juiste moment met de juiste personen te delen. Verbeter de kwaliteit van je leads en bind klanten op efficiënte wijze aan je merk.

Projectmanager

voor digital-, content- en website projecten

Een nieuwe website, een product lancering of een implementatie van marketing automation software. Als projectmanager help ik je je doelen halen, de kwaliteit waarborgen en budget bewaken.

Flexibele kracht

voor het versterken van je marketing team

Een tijdelijke campagne, extra content power of gewoon meer slagkracht voor je online marketing. Als flexibele collega kom ik je team graag versterken, schakel mij in (en uit-) wanneer het jou uitkomt.

contentmeesters

Anja den Hertog

+31 6 4069 4608

Bakkie Brandstof?

Laat een berichtje achter dan neem ik contact met je op!