X
Jouw bedrijf en aanbod beter zichtbaar maken?

Diensten

contentmeesters

Een heldere digitale strategie.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van je online doelen?

je bedrijf of aanbod beter zichtbaar maken?

meer bezoekers naar je website trekken?

meer online leads genereren?

beter gevonden worden door Google?

Ik kan je helpen!

Als projectmanager, product owner en online marketeer ben ik op mijn best in een organisatie waar de uitdagingen voor het oprapen liggen, er online nog veel te winnen is en waar ik zowel strategisch als uitvoerend het verschil kan maken.

Meer bezoekers, leads en klanten is vaak het doel van mijn opdrachtgevers, content de brandstof.

Diensten

Strategische denker en creatieve maker voor digitale projecten (B2B).

Content strategie

Raak het hart van je doelgroep, genereer bezoekers die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Verleid hen door kennis en keuzehulp te bieden. Meer bezoekers, leads en klanten is het doel, content de brandstof.

Content creatie

Blog posts, whitepapers, infographics, case studies, social posts, e-mail, webinars of conversiegerichte landingspages: Ik maak complexe proposities simpel en creëer content in woord en beeld.

LinkedIn Marketing

LinkedIn is hét platform om je bekendheid te vergroten en leads te genereren in de B2B markt. Een goede strategie en aantrekkelijke content helpen je om regelmatig zichtbaar te zijn bij je doelgroep en jouw online doelen te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie

Verbeter de vindbaarheid van je website in Google en zorg ervoor dat klanten naar jóu komen, in plaats van andersom. SEO helpt je de kwalitatief verkeer te trekken en langdurig resultaat te bereiken.

Marketing Automation

Met marketing automation software haal je meer uit je content inspanningen, door het op het juiste moment met de juiste personen te delen. Verbeter de kwaliteit van je leads en bind klanten op efficiënte wijze aan je merk.

Projectmanager

voor digital-, content- en website projecten

Een nieuwe website, een product lancering of een implementatie van marketing automation software. Als projectmanager help ik je je doelen halen, de kwaliteit waarborgen en budget bewaken.

Flexibele kracht

voor het versterken van je marketing team

Een tijdelijke campagne, extra content power of gewoon meer slagkracht voor je online marketing. Als flexibele collega kom ik je team graag versterken, schakel mij in (en uit-) wanneer het jou uitkomt.

contentmeesters

Anja den Hertog

+31 6 4069 4608

Bakkie Brandstof?

Laat een berichtje achter dan neem ik contact met je op!


John

Werken met Anja is enorm prettig. Ze heeft ons geholpen in ‘de juiste snaar te raken’ in de teksten die wij op onze website hebben. Natuurlijk hadden wij hier onze eigen ideeën over, alleen kregen wij dit niet goed op papier. Vanaf de intake wist Anja ons te begeleiden naar een professioneel niveau, dat past bij onze doelgroep en bij wat wij uit willen stralen. Super fijn!

JOHN DE WISSEL

Business Coach De Wisselzone

Denise

Wij hebben met Content Meesters samengewerkt voor een groot content marketing project en zijn heel erg tevreden! De opgeleverde content was van hoge kwaliteit en ook de communicatie verliep prettig. Anja is proactief en draagt zelf ideeën aan om de content te verbeteren.

DENISE DE WOLF

Marketing Automation Youwe

Linda Heida

Anja weet snel de juiste tone of voice te raken en de samenwerking heb ik als zeer prettig en soepel ervaren.

LINDA HEIDA

Project Manager Marketing Penguin

Artikelen, case studies, whitepapers en een reeks webinars: allemaal onderdeel van de contentstrategie van Youwe. Bedoeld om Marketing Automation te positioneren, leads te genereren. Een geslaagde samenwerking, zo zagen we aan de groeiende conversies. Anja weet heel goed hoe je middelen cross-channel inzet om resultaat te boeken. Aanrader!

ANNIKA VAN LEEUWEN

Marketing Sales Consultant Youwe

Iris

De SEO scan liet zien dat er met zoekwoorden optimalisatie nog winst te halen is voor mijn website. Daarnaast kwam ook naar voren hoe ik meer autoriteit zou kunnen krijgen. Ik kan hiermee gemakkelijk zelf aan de slag om dit te verbeteren.

IRIS VAN ZELDEREN

DigitalAnalog

Erik Broeder

Het is prettig samenwerken met Content Meesters! Anja maakt zich de opdracht snel eigen en kan met het inlevingsvermogen voor de doelgroep snel tot een spankelende tekst komen. To the point en met snelheid.

ERIK BROEDER

Business Partner Goals

Arjan

De afgelopen periode hebben we intensief samengewerkt aan de nieuwe website digioffice.nl, met een mooi eindresultaat. Het is fijn om met jou samen te werken en van je inzet en expertise gebruik te kunnen maken.

ARJAN KRONENBURGT

Marketing Manager DigiOffice

Erik Broeder

Het is prettig samenwerken met Content Meesters! Anja maakt zich de opdracht snel eigen en kan met het inlevingsvermogen voor de doelgroep snel tot een spankelende tekst komen. To the point en met snelheid.

ERIK BROEDER

Business Partner Goals

Judith

Het was een hele klus: van 18 verschillende websites, naar één om Imbema, de services en de duizenden producten online zichtbaar te maken. Een stapsgewijs proces: door steeds de stappen uit te tekenen, de interne stakeholders mee te nemen en continu te schakelen met de business, IT, de verschillende marketingdisciplines en de bouwers. Anja houdt goed overzicht van wat er moet gebeuren, realiseert deadlines binnen budget, schakelt snel, heeft een scherp oog voor detail en is een fijne collega om mee samen te werken!

JUDITH BILSEN

Marketing Directeur Imbema

Anja heeft voor ‘t Heide Huisje een SEO scan uitgevoerd. Het heeft mij inzicht gegeven in hoe mijn website al met enkele wijzigingen meer bezoekers krijgt via Google. Dank je wel Anja, ik heb veel gehad aan jouw scan.

MIRANDA VERBERNE

Inspiratielocatie ‘t Heide Huisje

thin