Over mij.

Ik help IT bedrijven aan een top of mind positie met product- en content marketing. Zodat je al in the picture bent voordat er zelfs een behoefte is.

B2B Marketeer voor IT

Hoi, ik ben Anja. Het gezicht achter Content Meesters.

Meer bereik, bezoekers of (kwalitatieve!) leads is vaak het doel van mijn opdrachtgevers, het verhaal de strategie en content de brandstof.

Als B2B Marketeer heb ik al veel mooie B2B merken geholpen hun online doelstellingen te behalen met product- en content marketing.


Ik ben op mijn best in een omgeving waar de uitdagingen voor het oprapen liggen en er online nog veel te winnen is. In de rol van Marketing Manager, Product- of Content Marketeer maak ik zowel strategisch als uitvoerend het verschil.

Mijn visie op marketing? Dat lees je hier.

“Ik maak jouw complexe IT proposities simpel. Geen overdreven marketingsausje; we laten zien wie je echt bent en wat je brengt.

Zodat jouw bedrijf goed gevonden wordt, dan is mijn missie geslaagd.”

Met mij werken betekent...

werken met een strategische denker mét hands-on skills, zodat ik jouw (complexe) proposities meteen vorm kan geven. En daarnaast:

ben ik thuis in de IT, Tech en Software markt;

denk ik altijd een stap vooruit, schakel ik snel en ben ik goed bereikbaar;

werk ik efficiënt dankzij de laatste AI marketing tools;

werk ik waar nodig samen met the best (wo)man for the job dankzij een sterk partnernetwerk.

Partners

Alleen ga je -misschien- sneller, samen kom je -sowieso- verder.

Werk je samen met mij, dan werk je samen met mijn netwerk. Dat wil zeggen dat je toegang hebt tot een bonte verzameling van expertises. Plus een bulk aan ervaring.


En bovenal: betrouwbare partners, die goed zijn in wat ze doen en met wie ik kan sparren. Bijvoorbeeld over jouw vraagstuk.


Zodat we sneller gaan én verder komen.

En zodat jij de best (wo)men for the job krijgt.

Mij beter leren kennen?

Een tijdje terug ben ik van de stad verhuisd naar een huisje in het bos. En echt.. ik kan mij geen mooiere plek wensen om te wonen, te werken én te brainstormen.

Dus ben je toe aan een goede dosis inspiratie en wil je in een luie stoel van gedachten wisselen over hoe je jouw online doelstellingen kunt halen? Dat kan!

In het groen, maar ook bij jou op locatie of digitaal.

Leer mij beter kennen via @Brabantsboshuisje op Instagram

over mij