X
Jouw bedrijf en aanbod beter zichtbaar maken?

Over mij

Het gezicht achter Content Meesters

Hoi, ik ben Anja

Meer bezoekers, meer leads en meer omzet. Dat is meestal het doel van mijn opdrachtgevers, content de brandstof.

Met Content Meesters help ik je het hart van je doelgroep te raken. Dit door het bedenken, creëren en verspreiden van aantrekkelijke content. Samen maken we jouw bedrijf of aanbod beter zichtbaar en vindbaar, in woord en beeld.

Geen overdreven marketingsausje, maar laten zien wie je bent en wat je biedt. En als dat er toe leidt dat het bedrijf goed door klanten gevonden wordt, is mijn missie geslaagd!

Over mij

Ik geloof niet in een overdreven marketingsausje.

Laat liever zien wie je echt bent en wat je brengt. En als dat er toe leidt dat jouw bedrijf goed door klanten gevonden wordt, is mijn missie geslaagd.

over mij

Klein wonen, rijk leven

This is where the magic comes from…

Vorig jaar ben ik van de stad verhuisd naar een huisje in het bos. En echt.. ik kan mij geen mooiere plek wensen om te wonen, te werken én te brainstormen.

Dus ben je toe aan een goede dosis inspiratie en wil je in een luie stoel van gedachten wisselen over hoe je jouw online doelstellingen kunt halen? Dat kan!

In het groen, maar ook bij jou op locatie of digitaal

Leer mij beter kennen via @Brabantsboshuisje op Instagram

John

Werken met Anja is enorm prettig. Ze heeft ons geholpen in ‘de juiste snaar te raken’ in de teksten die wij op onze website hebben. Natuurlijk hadden wij hier onze eigen ideeën over, alleen kregen wij dit niet goed op papier. Vanaf de intake wist Anja ons te begeleiden naar een professioneel niveau, dat past bij onze doelgroep en bij wat wij uit willen stralen. Super fijn!

JOHN DE WISSEL

Business Coach De Wisselzone

Denise

Wij hebben met Content Meesters samengewerkt voor een groot content marketing project en zijn heel erg tevreden! De opgeleverde content was van hoge kwaliteit en ook de communicatie verliep prettig. Anja is proactief en draagt zelf ideeën aan om de content te verbeteren.

DENISE DE WOLF

Marketing Automation Youwe

Linda Heida

Anja weet snel de juiste tone of voice te raken en de samenwerking heb ik als zeer prettig en soepel ervaren.

LINDA HEIDA

Project Manager Marketing Penguin

Artikelen, case studies, whitepapers en een reeks webinars: allemaal onderdeel van de contentstrategie van Youwe. Bedoeld om Marketing Automation te positioneren, leads te genereren. Een geslaagde samenwerking, zo zagen we aan de groeiende conversies. Anja weet heel goed hoe je middelen cross-channel inzet om resultaat te boeken. Aanrader!

ANNIKA VAN LEEUWEN

Marketing Sales Consultant Youwe

Iris

De SEO scan liet zien dat er met zoekwoorden optimalisatie nog winst te halen is voor mijn website. Daarnaast kwam ook naar voren hoe ik meer autoriteit zou kunnen krijgen. Ik kan hiermee gemakkelijk zelf aan de slag om dit te verbeteren.

IRIS VAN ZELDEREN

DigitalAnalog

Erik Broeder

Het is prettig samenwerken met Content Meesters! Anja maakt zich de opdracht snel eigen en kan met het inlevingsvermogen voor de doelgroep snel tot een spankelende tekst komen. To the point en met snelheid.

ERIK BROEDER

Business Partner Goals

Arjan

De afgelopen periode hebben we intensief samengewerkt aan de nieuwe website digioffice.nl, met een mooi eindresultaat. Het is fijn om met jou samen te werken en van je inzet en expertise gebruik te kunnen maken.

ARJAN KRONENBURGT

Marketing Manager DigiOffice

Erik Broeder

Het is prettig samenwerken met Content Meesters! Anja maakt zich de opdracht snel eigen en kan met het inlevingsvermogen voor de doelgroep snel tot een spankelende tekst komen. To the point en met snelheid.

ERIK BROEDER

Business Partner Goals

Judith

Het was een hele klus: van 18 verschillende websites, naar één om Imbema, de services en de duizenden producten online zichtbaar te maken. Een stapsgewijs proces: door steeds de stappen uit te tekenen, de interne stakeholders mee te nemen en continu te schakelen met de business, IT, de verschillende marketingdisciplines en de bouwers. Anja houdt goed overzicht van wat er moet gebeuren, realiseert deadlines binnen budget, schakelt snel, heeft een scherp oog voor detail en is een fijne collega om mee samen te werken!

JUDITH BILSEN

Marketing Directeur Imbema

Anja heeft voor ‘t Heide Huisje een SEO scan uitgevoerd. Het heeft mij inzicht gegeven in hoe mijn website al met enkele wijzigingen meer bezoekers krijgt via Google. Dank je wel Anja, ik heb veel gehad aan jouw scan.

MIRANDA VERBERNE

Inspiratielocatie ‘t Heide Huisje

thin