X

Content Abonnement

contentmeesters

Geen tijd, wel online zichtbaarheid?

Als marketing manager houd je meerdere ballen in de lucht. Je ziet de toegevoegde waarde van content marketing, maar het (laten) creëren van content schiet er nog te vaak bij in.

Herken jij je in het volgende:

Je wilt dat jouw bedrijf of aanbod goed zichtbaar is én gevonden wordt via Google.

Content maken is al uitdagend, laat staan slim verspreiden zodat het ook iets oplevert.

Het lukt je niet om je content meerdere keren te laten pieken voor maximale zichtbaarheid.

Het meten, optimaliseren en recyclen van content is geen vast agenda-onderdeel

Je vindt het lastig om content marketing uit te besteden, zie maar eens de juiste mensen te vinden voor jouw (complexe) proposities!

Wil je je online zichtbaarheid sterk verbeteren en je aanbod beter vindbaar maken?

Hoe zou het zijn als:

Je content resulteert in meer webbezoekers, leads en omzet?

Jouw propositie vertaald wordt naar sterke campagne content, die aansluit op de taal en informatiebehoefte van jouw doelgroep?

Je niet langer talloze uren kwijt bent aan het bedenken, creëren en verspreiden van content zonder het maximale resultaat te bereiken?

Je naast sterke artikelen ook kant-en-klare social media berichten / beelden aangeleverd krijgt, zodat jij en je collega’s deze in een mum van tijd kunnen delen

Je kunt je tijd maar één keer uitgeven, toch?

contentmeesters

Laat mij je helpen

verbeter de vindbaarheid van je website dankzij effectieve contentmarketing

voor €999,- excl. btw per maand

Inclusief webscan. Maandelijks opzegbaar

Werkwijze

Met het content abonnement beschik je over extra slagkracht om meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf te creëren. Dat gaat als volgt in zijn werk:

1. Contentstrategie

De eerste maand starten we met een strategisch plan. Wat wil je bereiken en wie? Op basis van een uitgebreide website SEO scan maak ik je groeikansen inzichtelijk. Hoe haal het snelst resultaat en welke slimme mix van content is hiervoor nodig? Ook richten we de juiste tools in om de voortgang te meten.

2. Contentcreatie

Vanaf de tweede maand ontvang je elke maand een set sterke content waarmee je je zicht- en vindbaarheid verbetert. SEO-proof, passend bij je contentstrategie. Plus munitie in de vorm van social media posts om je content aantrekkelijk én effectief te delen op social media. Bekijk hier wat inbegrepen is

3. Content analytics & evaluatie

Welke content scoort goed en leidt tot groei? Welke content ontbreekt nog en hoe kunnen we bestaande content slim hergebruiken en opnieuw laten pieken? Je ontvangt maandelijks en voortgangsrapportage incl. vervolgacties voor blijvend resultaat.

contentmeesters

Hi, ik ben Anja!

Het gezicht achter Content Meesters

Toen ik werkte als marketingmanager, kwam ik handen te kort voor alle kansen die ik zag.

Ik zag dat content marketing ons leads opleverde, maar ik had niet de luxe van een groot team om alles op te pakken. En uitbesteden…dat bleek niet zo simpel, complex als onze (IT) proposities waren. Zie maar eens iemand te vinden die kan schrijven, de proposities snel eigen maakt én de spelregels van Google kent…

Inmiddels heb ik al veel marketingmanagers geholpen zicht- en vindbaar te worden. Ik ben het gewend (complexe) proposities te verpakken in sterke content. Juist de combinatie van creëren en analyseren, die vind ik nog altijd oneindig spannend!

Groet,  Anja

Veel gestelde vragen

Wat kost een contentabonnement?

Een contentabonnement kost €999,- excl. btw per maand.

De eerste maand wordt besteed aan het maken van een contentstrategie op maat, waarbij specifiek gekeken wordt naar jouw groeikansen om je bereik, het aantal bezoekers en conversie te vergroten. In deze maand worden ook de nodige trackingtools aangesloten om de voortgang te meten. Content creatie vindt plaats vanaf de tweede maand.

Wat krijg ik voor het contentabonnement?

Na de eerste maand ontvang je een contentstrategie die inzicht geeft in hoe je het snelste groeit in termen van bereik, bezoekers en conversie. Incl. keyword analyse.

Vanaf de tweede maand ontvang je maandelijks een set sterke content, dat wil zeggen:

  • 3 artikelen (#700 woorden)
  • seo geoptimaliseerd
  • passend beeld
  • 2 social media posts

Ook ontvang je elke maand een voortgangsrapportage inclusief acties voor blijvend resultaat.

“Een set sterke content” waaruit bestaat dat?

Maandelijks ontvang je:

  • 3 artikelen (#700 woorden)
  • seo geoptimaliseerd
  • passend beeld
  • 2 social media posts

Plus een voortgangsrapportage inclusief acties voor blijvend resultaat.

Wat kost het aan tijd?

Tijdens de intake vraag ik je alles over de organisatie, propositie(s), doelgroep etc. Ook spreken we af wat de doelstelling is. Dan start ik met een contentstrategie, die we afstemmen en vervolgens maandelijks evalueren. Input in de vorm van informatie en specialistische kennis maakt de artikelen sterker. Dit hoeft je overigens niet veel tijd te kosten, veel opdrachtgevers brengen mij in contact met een specialist uit de organisatie die ik telefonisch interview. Minder inspanning en meer resultaat dus, dankzij focus: dát is juist zo ideaal aan een contentabonnement.

Hoe gaan we van start?

Meld je aan voor het contentabonnement of neem contact op. Binnen 10 werkdagen plannen we het intakegesprek in. Na afloop werk ik de contentstrategie uit, dat we dan vervolgens afstemmen voordat ik in maand 2 aan de slag ga met de contentcreatie.

Ik ben geïnteresseerd in content, maar een abonnement past niet bij mij. Wat zijn de alternatieven?

Wat zou je willen bereiken met de content? Ik ben benieuwd naar jouw overwegingen. Wellicht goed om daar eens over te sparren. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-40694608 en anders per mail op info@contentmeesters.nl.

Ik heb een andere vraag

Wil je graag een abonnement afnemen, maar wil je van te voren even sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Zet je vraag op de mail naar info@contentmeesters.nl of neem contact op via 06-40694608.

Meer bereik, bezoekers en conversie?

Kom in actie met het contentabonnement

voor €999,- excl. btw per maand

Maandelijks opzegbaar