Inspiratie.

Het marketingvakgebied evolueert razendsnel. Als je net als ik niets wilt missen, zit je hier goed!

Het is 2024. De markt is veranderd, er zijn nieuwe spelregels.
Het is 2024. De markt is veranderd. Kopers bevinden zich op nieuwe (dark social) kanalen, AI heeft disruptieve invloed op content marketing en leadgeneratie is minder effectief. Het is tijd voor een nieuwe aanpak. Eén die wél werkt.
Product marketing: Heilige graal voor software- en techbedrijven?
Product marketing wint terrein in de software- en tech markt: de behoefte aan gespecialiseerde product marketeers groeit. Wat is de reden voor deze snelle opmars? En hoe helpt het jouw IT bedrijf verder?
Product marketing: 10 trends die je aan een concurrerende marktpositie helpen
De markt voor IT producten is competitief, dat vraagt om een strategie die verder gaat dan het klassieke inbound marketing. In dit artikel vind je de ingrediënten voor future-proof product marketing.
Vacature content marketeer
Vacature Freelance Content Marketeer B2B (ca. 4-8 uur per week)
Hear, hear! Wij zijn op zoek naar versterking! Ben jij een resultaatgerichte Content Marketeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gated content voor leadgeneratie
Leadgeneratie zonder leadformulieren: een kans?
Je gegevens achterlaten voor content, een eerlijke ruil? In een tijdperk met zoveel informatie, is er altijd wel een 'gratis' alternatief te vinden. Is het einde der formulieren nabij?
Adverteren op LinkedIn: de tips waar ik het meest aan had
Als ik één ding geleerd heb is dat adverteren op LinkedIn geen quick fix is. Niet zomaar een praatje en een plaatje. En veel budget is geen garantie voor conversie. Wat is dan wel bepalend voor succes? Ik dit artikel deel ik mijn ervaringen.
Website SEO Scan
Content Audit: Heb je jouw bedrijf wel eens gegoogeld?
Eén plek hoger in de top 10 van Google levert je al snel 20% meer verkeer naar je website op. Je wilt dus op het juiste moment zichtbaar zijn in die zoektocht. Met jouw website. Haal jij het maximale uit je vindbaarheid?
Content optimalisatie: Meer resultaat uit content
Herken je dat, het gevoel dat je meer uit je bestaande content kunt halen? Content optimalisatie heeft marketeers veel te bieden. In plaats van uren te steken in nieuwe content, kun je met enkele optimalisaties je bestaande content opnieuw laten pieken.
Contact Content Meesters
Crash course content voor leadgeneratie
Wie er in slaagt de juiste snaar te raken, genereert én converteert leads tot nieuwe klanten. Door op het juiste moment zichtbaar te zijn met de juiste informatie creeër je volgers. Zodat je klanten naar jóu toekomen, in plaats van andersom. En dit is hoe je dat doet!